Utgivelser

173018989_487160499132426_6764030312390895959_n

Nordisk sommergarn

Samarbeid med Oslo mikrospinneri // April 2021.

Nordisk sommergarn har vært en drøm i over 2 år. Fra før Pernille hadde kjøpt inn sine første maskiner og Ida nettopp hadde fått halve Norge til å strikke sin helt egne Nordisk sommertopp. Første møtet var over en kopp kaffe på Jazz Bar i Oslo sentrum. Etter dette har det blir utvekslet utallige mail, telefonsamtaler og meldinger med tanker og drømmer om hva dette garnet en gang skal bli. Ønsket var hele veien å skape en ny garntype som ikke finnes på markedet, skapt for både varme og kalde sommerdager. 

Nordisk sommergarn består av 50% lammeull, 25% morbærsilke og 25% lin.

Garnet kan brukes til alle Witre Designs allerede utgitte sommeroppskrifter. Lag deg en Olden top, Skagen tee, Retro knappetopp, Nordisk sommertopp eller kanskje en Cropped western tee i lukseriøst kvalitetsgarn.

Nordisk sommergarn kan kjøpes hos Oslo mikrospinneri her.

en strikkers år

Witre Design - En strikkers år

Februar 2020 kom strikkeboken «Witre Design – En strikkers år». Boken er utgitt hos Cappelen Damm, og inneholder 30 oppskrifter der flere er nye og eksklusivt laget for boken. Første uken etter utgivelse var boken inn på 2. plass på bestselgerlisten under «generell litteratur».

Boken kan kjøpes på nettsiden her. Den er og tilgjengelig i de fleste bokhandlere på nett og i butikk.

Bla i boken her.

German book here. / published here.
Danish book published here.
Finnish book here. / published here.
English: Will be out 2023

rauma_x_witre3

Rauma Garn x Witre

Sommeren 2020 // Sommerhefte med 8 oppskrifter i samarbeid med Rauma Garn. Ved siden av heftet ble det også lansert 6 Limited edition Witre-farger i garntypene Petunia og Pelini. 

Garn og hefte kan kjøpes hos de fleste garnbutikker eller på Raumas egen nettside. Hefte kan og kjøpes hos Witre Design her.

Da prosjektet skulle ferdigstilles var Norge i dvalemodus. Reiserestriksjoner og karanteneregler førte til at vi ikke kunne treffes som planlagt. Bildene er derfor tatt mens jeg, som modell, er på en helt annen kant av landet enn fotografen. Vi møttes digitalt, og fotograferte skjermen. Det ble derfor til noe helt annet enn hva vi hadde tenkt – og kanskje ble det til noe enda bedre.

Oppskriftene selges ikke som singleoppskrifter, og er kun tilgjengelig på norsk. 

Bla i heftet her.