Om Witre

Witre Design er drevet av designer Ida Wirak Trettevik, og er lokalisert på Grünerløkka i Oslo.

Den første oppskriften designet under Witre Design ble lansert i april 2018. Ønsket har hele veien vært å skape et moderne uttrykk for strikkede plagg og design, og videre lage oppskrifter som inspirerer til å strikke sin egen garderobe – plagg for plagg. 

Klesplagg vi lager for hånd går inn under «slow fashion», der motivasjonen er å lage plagg i god kvalitet og med lang levetid, tilpasset den enkelte strikkers ønsker. Witre Design ønsker å inspirer ved at plaggene kan bli ferdig og brukes i løpet av samme sesong som man startet å strikke dem. Kjenne på den gode følelsen av å bruke strikk på en helt vanlig dag. For plaggene er hverdagsplagg. Plagg som skal kunne brukes og tåle mye. Strikkede plagg vi skal ønske å ta godt vare på, og ikke minst reparere om de skulle gå i stykker. De skal kunne brukes til ulike anledninger; i byen, på landet og på tur på de høyeste fjell. Man kan selv mikse med farger og ulike garnkvaliteter, for å lage klær som passer perfekt til egen figur og til egen smak.

Med ønske om å inspirere. Nyt ditt nye strikkeplagg!

• Ida

 

 

Witre Design - En strikkers år

Februar 2020 kom strikkeboken «Witre Design – En strikkers år». Boken er utgitt hos Cappelen Dammog inneholder 30 oppskrifter der flere er nye og eksklusivt laget for boken. Første uken etter utgivelse var boken inn på 2. plass på bestselgerlisten under «generell litteratur».

Boken kan bestilles hos Ark her.

Foto: Helena Krekling (@helenakrekling)